5 Şubat 2013 Salı

A Hair Story with John Nollet


İşte hayallerimizin kuaförü ! Evet gerçek olamayacak kadar mükemmel ve zaten bir Hollywood yıldızı değilseniz de ulaşamayacağınız kadar uzak ! Sevgili John Nollet 'in sadece harika saçlar tarıyor oluşuna değil aynı zamanda bizzat kendi saç stiline de hayranlık duyuyorum . Uzun saç bir çok erkeğin kaldıramayacağı ve bu denli havalı kullanamayacağı bir modelken John saç işini çözdüğünden ve kitabını yazdığından olacak ki bunu öyle hayranlık uyandıracak bir şekilde taşıyor ki google da görsellerine bakmaya doyamıyorum . Tabii aynı zamanda bir model olması ve doğal olarak şanslı dnalara sahip bir adam olması da cabası !!

Here is the our dream hair sylist ! Yes he is too good to be true and if you re not a Hollywood star he is too far away of your reach anyway ! Dear John Nollet not only style great hair but also happen to have perfect hair style for himself which i admire dearly . Long hair is not something  most of the guy can pulled it off and make it look as cool as him but since he seems to figure it all so perfectly  make me admire him so much and cant get enough of googling his images all day !! Also it helps him to be a model and have lucky dnas !!


Tell me  how many time you sit in a chair in the hairdresser and wish to have updo like it and ended up like a pop star from 80's ? I tell you  ALL THE TIME  !!
Lütfen söyleyin kaç kere kuaföre böyle bir saç hayal ederek gittiniz ve kaç kere 80'lere yolculuk etmiş gibi çıktınız ? Ben söyleyeyim HER DEFASINDA !!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder