16 Şubat 2013 Cumartesi

Feeling Good


Yeah the look seems a bit dated but the way she puts it so effortlessly and how much she enjoys doing it is what all women should do . It's just make up . There are no rules and do's and dont's have fun with it ! Use blue eyeshadow with red lipstick if you must , use bronzer overdose , do clumpy eyelashes  , do panda eyes do whatever that makes you that good about yourself in front of mirror and fuck the rest . 

Evet video biraz demode gözüküyor ama Joan'ın makyaj yaparken ki o çabasız hali ve bundan zevk alışı bence bütün kadınlara örnek olmalı . Sadece makyajdan bahsediyoruz ve bunun çok fazla abartıldığı zamanlar yaşıyoruz . Kurallara inanmıyorum , yapmalı ve yapmamalı olduğumuz şeylere de , mavi farla kırmızı ruj sürebiliriz , aşırı bronzer kullanabiliriz , birbirine yapışık kirpiklerimiz olabilir , göz altlarımız panda'ya da benzeyebilir , eğer kendimizi ayna karşısında bu kadar iyi hissettirebiliyorsa gerisini boş verin !! 


4 yorum:

  1. Ne kadar da doğru söylüyorsun. Keşke insanlar bu saydığın "hataları" bilinçli olarak yapsa ama. Ha bilinçsiz olarak yapıp yine de kendini iyi hissediyorsa bize laf söylemek düşmez değil mi?:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle :) moda - makyaj endüstrisi kadınlara hizmet için varken , tam tersi bize eziyet olmaktan başka bir şey yapmıyor ! Hepsine bizi rahat bırakmalarını ve patronun biz olduğumuzu hatırlatmanın zamanı çoktan geldi de geçti ! Edebinle işini yap , hayvanlara eziyet etme , beni aptal yerine koyma gibi bir sürü laflar hazırladım da beni ciddiye alan yok -_- Sen de mesela makyaj hataları temalı - editoriallar benzeri bir seri yapsan ne eğlenceli olur ? Harika da yaparsın emin ki ^_^ Son yazından sonra sana mail atmak fln istedim ama yorumları okuyup zaten aklın başına gelmiştir diye düşündüm :)) Senin gibi kafası çalışan insanlar küsüp kenara çekiliyor sonra ortalık saçma sapan tipten geçilmiyor , sırf bunun için bile depresyonunu ertelemelisin !! Hediye fln vermeden senin kadar izleyicisi olan kaç blog var bana söyler misin ?? Gerçekten hala başarısız olduğunu iddia etmeli misin ? :)) <3

      Sil
    2. Değil mi ya? O gün canımız istiyorsa simsiyah gözler kıpkırmızı dudaklar tupturuncu bronzer sürebilmeliyiz kesinlikle ve kimsenin bize karışmaya hakkı yok! Gözümüze estetik gelen şey bizim tarzımız, kişiliğimizdir zaten. Ama bazen kadınlar bunu olması/olmaması gerekenmiş gibi algılıyor. Bir kuralı varmış da ona uyuyormuş ya da hata yapıyormuş gibi. Fabrika malı olmamızı istiyorlar -dediğin gibi sadece kadınlar üstünde baskı ve eziyet yaratmaktan başka bir şey değil. Tipik kapitalizm.

      O bakımdan "hata" postları biraz tehlikeli çünkü bu kurallara uymayanlara nefret çok büyük! Çok dikkatli yazmak gerekiyor "hep hata yapıyo bu kadınlar yaaea, o böyle değil şöyle yapılır" postuna dönüşmemesi için:D Yorumlarda önünde sonunda buraya dönüyor çünkü.

      Sağol güzel sözlerin için^.^Ben bardağın boş tarafından bakıyor olabilirim:D Çünkü o 300 küsür izleyici bile "aa yeni makyaj blogu, bir gün Maybelline rimelin diğerlerine benzeyen bir başka versiyonunu yazar" gözüyle bakıp takip ediyorlar gibi geliyor:) O yüzden az olsa ama öz olsa keşke. Ve keşke sen de daha çok yazsan:} Anlayabiliyorum herkesin kendince sebepleri oluyor ama bu sene kırmızı moda hadi onun bokunu çıkaracak kadar çok giyelim demeyen nadir bloglardansın daha çok post görmek istiyoruz:)

      Sil
    3. Sadece tüketimi körüklemek dertleri , dediğin gibi işin özü kapitalizm kuralları - büyük şirketler ve onların satış stratejileri . Hiç bir ruj bizi Angelina Jolie yapmıyor , hatta yapması da gerekmiyor zaten ama öyle bir pazarlıyorlar ki o ruj bizi dünyanın en güzel kadını yapacak ve bütün kadınlar da çok güzel olmalı , güzel derken de standartları kendileri koyduğu gerçekte var olmayan ve olmayacak bir takım manipülasyonlarla önümüze koydukları plastik bir imaj !! Uyansak da balığa çıksak çok güzel olacak :))

      Hata derken hatasızlığı anlatan değil tam tersi , senin de dediğin gibi o gün canın simsiyah gözler ve kıpkırmızı dudaklar istiyorsa onların postları yani "olmaması gerekenin estetiği" temalı postlar :))

      Ben de daha çok yazmaya çalışacağım bir süre kafam başka yerlerdeydi ve zaten şurada kendi kendime takılıyorum , arkadaşlarıma bile söylemiş değilim o yüzden çok özgür ve tasasız sadece beğendiğim - kalbimi çarptıran şeyleri biriktiriyorum gibi bir şey , beğenmene çok sevindim ^___^

      Sil