12 Temmuz 2012 Perşembe

(Enter an Oxymoron here )


They say we love the person for their flaws not their perfect bone structure or golden hair , but for their little too extraordinary and not oh-so-perfect damaged self . No matter how much we try to look our best for our significant other i couldn't help but realize i ended up loving someone's crooked teeth or fleckled face or beautiful roman nose . And i know i am not the only one :) We get beautiful with our flaws and fall for someone else's .
Derler ki aslında karşımızdakinin kusurlarına aşık oluruz , mükemmel kemik yapısına veya altından saçlarına değil ama normal sayılamayacak , mükemmellikten uzak hasarlarına . Kendimiz her ne kadar en iyi halimizle görünmek istesek de bizim için özel olan o kişiye , fark ettim ki sonra gidip birinin çarpık dişlerine , çilli suratına ya da kemerli burnuna kapılıyorum . Ve biliyorum ki tek de değilim :) Kusurlarımızla güzelleşiyoruz ve bir başkasının kusurlarına kapılıyoruz .


2 yorum:

  1. Çok doğru söylemişsin=)
    Sanırım çiller, insanların kendilerinde asla kabul etmeyeceği ama başkaları tarafından ne kadar çok beğenildiğinin asla farkında olunamayacak bir kusur. Zira Kirsten Dunst desen çarpık dişleri olmasa bu kadar güzel olmazdı. Ayrıca fotoğrafını koyduğun Vincent Cassel kadar çirkin ama bir o kadar da çekici birini tanımıyorum=D Belki Louis Garrel. Fransız havası mıdır nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Dimi gerçekten Fransızlar ne yapsa oluyor , çirkin bile olabilir ve yine harika gözükebilirler ! Vincent Cassel 'e sevgilerimi gönderirken Daniel Day Lewis 'in de dünyanın en güzel insanı olmasının kaş-göz simetrisi ya da Brad Pitt'in çene kemik yapısıyla açıklanamaz bir bilimsel muamma oluşu peki ? <3 Çiller en sevdiğim deri problemi :)) benim de yüzümde azıcık var fakat çil denen meret güneşe çıkınca coşuyor , güzelleşiyor ben de 10 yıldır güneşlenmediğimden çok belli belirsiz benimkiler ,daha belirgin ve çok olmalarına hayır demezdim doğrusu.. Ben makyajda da bize özgü belki genel geçer kurallar dahilinde olması gereken gibi olmayan özelliklerimizin vurgulanmasından yanayım , mesela gözlerin çekik mi ? bence iyice çekik olmalarını vurgulamak lazım , daha yuvarlak ya da sıradan göstermeye değil ! Bunun gibi binlerce örnek verilebilir ..

      Sil