21 Mayıs 2012 Pazartesi

Style Inspiration ; Veda





Dont care about Evan Rachel Wood's ever changing style from goth to rock n roll , indie to 50's housewife . BUT i loved loved loved very much Veda's amazing style that she potrayed on Mildred Pierce . You should definitely check it out both Mildred Pierce and annoying - selfish - greedy - little brat with amazing style ; VEDA  ..

Evan Rachel Wood ' un goth dan rock n roll a ,  indie den 50 ler ev kadınına kadar sürekli değişen tarzı umrumda bile değil . AMA Mildred Pierce ' da oynadığı Veda 'nın muhteşem tarzına bayıldım ! Mildred Pierce ' a ve  sinir bozucu - bencil - aç gözlü - şımarık küçük velet VEDA 'nın muhteşem stiline kesinlikle göz atmalısınız ..




5 yorum:

  1. Mildred Pierce'ı ben de çok merak ediyorum, tavsiye eder misin?

    Evan Rachel Wood niye devamlı değişiyor anlamıyorum, Marilyn Manson ile birlikte olduğu yıllarda kendini Dita'ya benzetmeye çalışarak çirkin, zorlama bir insan olmuştu bence. Ama sonunda yüzüyle oynamayı bırakıp yaşına uygun düzgün bir şeyler giymeye başlamış anlaşılan. Fotoğraflar çok umut verici:P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mildred Pierce 'ı çok tavsiye ederim hemde ! Zaten mini dizi hemen bitiyor , göz atmalısın kesinlikle . Kate Winslet çooook başarılı bu dizide ,hiç de hayranı değilimdir genelde ama buradaki oyunculuğu etkileyici . Sanat tasarımı zaten harika hemen içine giriyorsun , bir deeeeeeee Monty Beragon var ki !!! Aman tanrım o saç kesimine , o züppe havalı- vagabond hallerine eriyor insan , ki zaten bayağı kalp de kırıyor insafsız : ) Evan Rachel 'ın tarzından da ne köy olur ne kasaba , bu dizinin gardrobu harika diye yırtmış durumda yoksa kadında stil namına hala tık yok . Zaten yazının ilham kısmı da VEDA 'dan , Rachel'dan değil , fotoğraflar sana umut vermesin :D Ama tabi "there is a light that never goes out " hehe <3 sevgiler

      Sil
    2. Yapma ya Rachel hala aynı diyorsun=/ Halbuki Across the Universe zamanlarında ne kadar beğeniyordum kendisini... Neyse biz de Veda'yı izleriz o zaman.

      Mini dizi olduğunu bilmiyordum, o zaman kesin izlerim=) Uzun dizilere sabrım pek yoktur zaten. Hele görsellik iyiyse biz kadınlar daha bir seviyoruz bu tip şeyleri değil mi?

      Sil
  2. AKLIM ÇIKIYORRR. Şu Veda'yı Kate'i izlerken aklım çıkıyor. Tekrar tekrar izliyorum. Giysiler de değil, ev de değil ne bileyim. Across the universe de şahaneydi. Şu iki yapımı da tekrar izlerim yani. Ya ben niye heyecan yaptıysam:) Çok güzel ama değil mi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Gasilhane , dönem filmlerinde sanat yönetimi hayati önem taşıyor . Mesela Mad Men ' in ilk 2 sezonunu nasıl izledim - nasıl bitti hiç bilmiyorum !! Öyle bir hipnozite olmuştum ki , nefesim kesilmişti adeta . Kapı kolları , elbiselerin düğmeleri !! bütün detaylar başımı döndürmüştü ..

      Sil