10 Mayıs 2012 Perşembe

My Favorite Looks from Met Ball 2012

I dont think celebrities should come to Met Ball as its a just another movie premiere or just some award ceremony . It is something else it is a event for trying something new and something bolder . You dont have to be like Marc Jacobs but come on you can do better than "just any day of our glamours life" . Here are my favorite looks from Met Ball 2012 . They call it a Costume Ball for a reason people .

Bana kalırsa Met Balosuna sanki herhangi bir film galası ya da ödül törenine gidiyormuş gibi gitmemeli sevgili ünlüler . Daha farklı ve cesur seçimler bekliyorum kendilerinden . Evet Marc Jacobs kadar cesur olamayabilirsiniz ama en azından "gösterişli hayatınızdan herhangi bir gün" kapsamından çıkabilirsiniz. İşte benim Met Balosu 2012 favorilerim . Kostüm balosu denmesinin bir sebebi olmalı değil mi ?


Giovanna as a Frida Kahlo




Kate as a Black Swan



Ashley as a Crow


Caroline as a Mermaid

Have a sunny afternoon  <3


4 yorum:

  1. Ashley nasil yasli bir kadina benziyor ögle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D Yaaa ama şu dünyada Ashley ve Mary Kate 'i tek beğenen de benim galiba hehe :)) Yani elbette güzel kadınlar değiller de kendilerine has bir tarzları ve havaları var diye düşünüyorum . Sen de bloguma hoş geldin Viva <3 Sevgiler !!

      Sil
  2. marc'ın beyaz dede donunu tek geçerim.
    http://fiyuvfit.blogspot.com/2012/12/fashion-hero-mu-bu-bildigin-dede-donu.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Aman Allah 'ım dünyanın sonu mu geliyor ? Aylardır benim bile unuttuğum öksüz bebeğime yorum gelmiş ^_^ Hep MAYA 'ların işi bu !! haha
      Marc konusunda doğrusu benim hiç bir zaman hayranlığım ya da beklentim olmadı , insan ilişkileri ile nerelere gelebiliyor görüyor ve arttırıyorum KARL LAGERFELD !! Ateyisler bunu da açıklasın -_-

      Sil